w , ,

Tajniki gotowania na marihuanie. Konopie i marihuana w kuchni | Małgorzata Szakuła w Mam Temat

W dzisiejszym odcinku Małgorzata Szakuła, autorka książki “Konopie i marihuana w kuchni” wyjaśnia czym jest żywność konopna, jak zabrać się za gotowanie, jakie są najczęstsze błędy, na co szczególnie uważać, jakie są super przepisy z konopi i marihuany.

Napisane przez Mestosław

Aktywista racjonalnej polityki narkotykowej. Twórca edukacyjnego kanału “Wiem co ćpiem” oraz “Mestosław” na YouTube. Członek Polskiej Sieci Polityki Narkotykowej oraz Społecznej Inicjatywy Narkopolityki. Współzałożyciel oraz członek zarządu Polskiego Towarzystwa Psychodelicznego. Współpracownik Wolnych Konopi. Ekspert społeczny Parlamentarnego Zespołu ds. Legalizacji Marihuany. Absolwent Europeistyki oraz Studium Pedagogicznego na Uniwersytecie Warszawskim, gdzie obronił pracę magisterską dotycząca polityk narkotykowych w Unii Europejskiej.

Co myślisz?

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Ładowanie…

Ładowanie…

0

Zamknął się z krzakiem marihuany w klatce w centrum Warszawy. Interwencja policji!

Prawda o śmieciach, ekologii i less waste | Julia Wizowska w Mam Temat